Parallels Desktop 6 for Mac (tot MAC OS X 10.7 Lion)

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 29,95 (inclusief 21% btw)

Parallels Desktop 6 for Mac

Parallels Desktop is een virtuele Windows-machine voor je Mac. Je installeert hiermee een versie van Microsofts besturingssysteem op je Apple en runt het alsof je achter een pc zit. Zo hoef je geen andere computer te kopen, mocht je toch gebruik willen maken van Windows-programma`s.

In tegenstelling tot Apple`s standaard aanwezige software voor het draaien van Windows, Boot Camp, deel je met Parallels Desktop je harde schijf niet in partities op. Oftewel, je wijst geen ruimte toe aan Windows die je dan kwijt bent voor je Mac. Je opent Parallels Desktop op je Mac en in dit programma installeer je dan een versie van Windows. Nu heb je beide besturingssystemen op je computer staan.

Er zijn verschillende manieren om Parallels Desktop te gebruiken. Je laat het net zo makkelijk op de voorgrond werken als op de achtergrond. Kies je voor de eerste optie, dan neemt het je hele scherm over. Kies je voor de laatste, dan zie je in jouw dock een logo van Parallels Desktop. Klik hier op en het Windows-menu verschijnt. Dit heeft als voordeel dat je Windows-programma`s tegelijk met Mac-applicaties gebruikt.

Het werken met Windows via een virtuele machine is handig, maar kost vaak wel veel snelheid. Dit is op zich logisch, je runt immers een besturingssysteem via een stuk software op een ander besturingssysteem. Toegegeven, de installatie van Windows duurde inderdaad erg lang. Maar toen we eenmaal Windows hadden opgestart, waren wij blij verrast met de snelheid. Een kniesoor die merkt dat het allemaal een milliseconde langer duurt dan normaal.

Voor wie niet graag afscheid neemt van Windows, maar toch echt liever een Mac heeft, is Parallels Desktop de juiste oplossing. Je draait simpelweg Microsofts besturingssysteem op je Apple. Parallels Desktop laat je zo profiteren van beide werelden.

© 2012 - 2021 MacBokkum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel