Parallels Desktop 10 for Mac Education Edition

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 49,95 (inclusief 21% btw)

Met Parallels Desktop 10 voor Mac kun je moeiteloos Windows-programma’s, waaronder Excel, Word, Outlook, Internet Explorer en Windows Media Player, uitvoeren op je Mac. In een paar eenvoudige stappen installeer je Windows op de Mac, of verplaats je documenten, bestanden en programma’s van een pc naar een Mac.

Uitstekende prestaties

Parallels Desktop 10 voor Mac is niet alleen geschikt voor gangbare productiviteitsprogramma’s van Windows, maar ook voor veeleisende grafische programma’s, zonder dat de prestaties van je computer erop achteruitgaan. De uitgebreide versies van programma’s als Excel, Outlook, Internet Explorer, Windows Media Player, Access en andere programma’s die niet beschikbaar zijn voor Mac, kun je nu zonder enige moeite gebruiken. Bovendien is Microsoft Office nog nooit zo snel geweest.

Deze nieuwste versie van Parallels Desktop 10 is compatibel met OS X Yosemite. Je kunt de instellingen van de virtuele machine met één druk op de knop optimaliseren. Ze worden dan automatisch afgestemd op de taken die je het vaakst uitvoert. Dankzij realtime-optimalisatie van de virtuele schijf wordt die automatisch gecomprimeerd terwijl je werkt, zodat je niet meer ruimte op je harde schijf gebruikt dan nodig is.

Werken op een manier die bij jou past

Als je nog niet eerder met een Mac hebt gewerkt, kun je met Parallels de vertrouwde Windows-omgeving blijven gebruiken en je programma’s schermvullend weergeven. Ben je nou helemaal weg van de Mac OS-interface, dan kun je Windows-programma’s gebruiken alsof ze voor de Mac ontwikkeld zijn. Je kunt ze opstarten vanuit het Dock en bedienen met intuïtieve Mac-gebaren, en je kunt bestanden en onderdelen verslepen tussen programma’s.

Direct aan de slag

Met de nieuwe wizard stel je eenvoudig een virtuele machine in. Als je Windows op de virtuele machine installeert, worden alle instellingen voor de tijdzone, datum- en getalnotatie, valuta en toetsenbordtalen overgenomen van de Mac.

Naadloze integratie

Met de optie ‘Opslaan als’ in Microsoft Office-programma’s kun je bestanden rechtstreeks opslaan in de cloud. Bovendien kun je vanuit Windows Internet Explorer bestanden, teksten of afbeeldingen delen door middel van de internetaccounts die je al geconfigureerd hebt op je Mac, zoals Twitter of Facebook.

© 2012 - 2021 MacBokkum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel