Microsoft Office 2016 voor MAC (NL) thuis en studenten

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 179,00 (inclusief 21% btw)

Maak professionele documenten en presentaties met de meest gebruikte productiviteitssoftware voor de Mac. Omdat Office voor Mac compatibel is met Office voor Windows kunt u met nagenoeg iedereen samenwerken aan documenten,op elke mogelijke locatie. 

U kunt overeenkomstige functies gebruiken in Office voor Mac en Office voor Windows,inclusief nieuwe functies in Office. Of u nu bestanden wilt delen of online wilt samenwerken,u kunt erop vertrouwen dat Office voor Mac volledig compatibel is met Office voor Windows. Office wordt wereldwijd op meer dan 1 miljard Mac's en pc's gebruikt zodat u moeiteloos met praktisch iedereen kunt samenwerken,hoe u wilt en wanneer u wilt. 

Het onder de knie krijgen van nieuwe software kan enige tijd in beslag nemen. Office voor Mac bevat de vertrouwde opdrachten,indelingen en interfaces die u al kent,zodat u direct aan de slag kunt. Het is eenvoudiger dan ooit om over te schakelen tussen een Mac en een pc en weer terug,wanneer en hoe u ook wilt werken. 

Maak geweldig uitziende documenten in een oogwenk. Office voor Mac biedt een bijzonder volledige functieset,met alles wat u verwacht van professionele software. Als u indrukwekkende documenten met een professionele uitstraling wilt leveren,is Office voor Mac het aangewezen pakket. Beter bestaat niet. 

Excel, Word, Powerpint, OneNote

© 2012 - 2021 MacBokkum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel