Ethernet Adapter Gigabit USB 3.0 (Edimax)

Artikel 1 van 29 Volgende
€ 24,95 (inclusief 21% btw)

Met snelheden tot 5 Gbit/s wordt de USB 3.0 steeds meer de nieuwe standaard voor gegevensoverdracht-technologie voor pc's en laptops. Sommige computers hebben slechts 10/100 Ethernet-aansluitingen, terwijl MacBook Air en vaak ook Ultrabook helemaal geen Ethernet-poorten hebben. De bestaande USB 2.0 Gigabit Ethernet-adapters worden door USB 2.0 beperkt tot een maximale overdrachtsnelheid van 480 Mbit/s, terwijl onze USB 3.0-adapter snelheden van 5 Mbit/s kan bereiken. Verbeter de 10/100 Ethernet-verbinding tot supersnelle Gigabit-snelheden, of introduceer een echte USB 3.0 Gigabit Ethernet-verbinding op een Ultrabook of MacBook Air. 

USB 3.0 
De EU-4306 ondersteunt USB 3.0, de nieuwste specificatie van de USB-standaarden met een maximale gegevensoverdrachtsnelheid van 5 Gbit/s. Tot 10 keer sneller dan de bestaande USB 2.0-standaard die een maximale snelheid van 480 Mbit/s heeft. USB 3.0 maakt het mogelijk dat de volledige capaciteit van 10/100/1000 Mbit/s Gigabit Ethernet via een aanwezige USB-aansluiting wordt bereikt zonder dat een Gigabit Ethernet-kaart geïnstalleerd moet worden.

Ideaal voor Ultrabooks Voor Ultrabook of MacBook Air zonder Ethernet-aansluiting gebruikt u de USB 3.0 Gigabit Ethernet-adapter om de Gigabit Ethernet-netwerkaansluiting eenvoudig tot stand te brengen met Plug-n-Play. Gebruik de compacte draagbare EU-4306 overal waar u ook uw laptop meeneemt, en u weet zeker dat u altijd over de snelle en betrouwbare Gigabit Ethernet-verbinding beschikt. Zorg voor een Gigabit Ethernet-verbinding voor desktops, laptops, gameconsoles of apparaten voor thuisnetwerken.

Ondersteuning voor Jumbo Frames Ondersteuning van Jumbo-frames kan enorme verbeteringen van de netwerkprestaties bieden en de effectieve bandbreedte verhogen. Jumbo-frames zijn Ethernet-frames (datapakketten) met tot 4000 bytes per frame in vergelijking met de standaard 1500 bytes van Ethernet-frames. Het gebruik van grotere frames betekent dat minder frames door het netwerk verzonden worden, waardoor de klokfrequentie van de centrale eenheid verbetert. Bij sommige toepassingen, met name die typerend zijn voor Gigabit Ethernet met overdracht van dergelijke grote bestanden, is het resultaat significant hogere netwerkprestaties.

Energiebesparing 
De EU-4306 bevat een functie voor energiebesparing om het energieverbruik met 35% terug te dringen als er geen Ethernet-activiteit is. Hierdoor nemen de kosten af en wordt bijgedragen aan een beter milieu.

© 2012 - 2021 MacBokkum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel