iPod Touch

Artikel 1 van 1
€ 249,00 (inclusief btw)

Jouw muziek. Waar je ook gaat.

iPod touch is de ideale manier om je muziekverzameling op zak te hebben. Met de iTunes Store – de grootste muziekcatalogus ter wereld – kun je je iPod touch vullen met je favoriete muziek. En dankzij iCloud is alles wat je koopt in de iTunes Store automatisch beschikbaar op al je devices. Gratis. Om je muziekbeleving nog verder te verbeteren, is Apple Music beschikbaar op je iPod touch, gewoon in de Muziek-app.

Een krachtige A8-chip. Een indrukwekkend Retina-display. Een ongekend draagbaar ontwerp. Of je nu van snelle actie houdt, gedetailleerde games of indrukwekkende complexe puzzels, iPod touch biedt je de ultieme mobiele game-ervaring.

iPod touch is voorzien van de door Apple ontwikkelde A8‑chip die is gebouwd op een 64‑bits architectuur. De GPU-prestaties van deze chip van desktopklasse liggen tot 10 keer hoger dan die van de iPod touch van de vorige generatie. Dus de graphics van je favoriete game reageren sneller en zien er levendiger uit dan ooit tevoren. De CPU‑prestaties liggen tot 6 keer hoger. En de batterij gaat nog steeds even lang mee – je kunt tot 40 uur muziek of wel 8 uur video afspelen.

iPod touch is uitgerust met de perfecte speelruimte voor al je materiaal: een 4‑inchRetina‑display. Alles is nóg scherper, helderder en levendiger. Van de spectaculaire haarspeld­bochten in je racegame tot de afspeellijst van je dancefeestje en de foto’s van je vrienden. En het display heeft het ideale breedbeeldformaat voor je HD-films.

 

© 2012 - 2021 MacBokkum | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel